Träpersienner

Trä och Trä/Aluminium är två mycket vackra bekantskaper som båda strålar av nordisk kraft. Freja är speciellt lämplig för större fönster och kan väljas med vackra vävda band i upp till 38 mm bredd. De vävda banden kan du välja i olika färger vilket ger dig en unik möjlighet att skapa en karaktär som passar just ditt rum. Välj mellan traditionella stegsnören eller kulörta vävda band. Du kan välja att manövrera träpersiennen med lina eller motor.

Manövrering
Upp och nedhissning sker manuellt med hjälp av polyesterlinor. Linorna leds genom ett fallsäkrat låshus. Linorna frigörs genom att man för linorna mot centrum på persiennen, sträcker de och därefter försiktigt släpper efter. För att låsa persiennen återför man linorna till en vertikal position. Som alternativ kan linorna dras genom ett väggmonterat linlås. Skevning av lamellerna kontrolleras antingen med en vridstång eller med en runddragslina. Vridstången/ runddragslinan fästs i en snäckväxel som driver den stålaxel stegbandsrullarna sitter på.

Installation
Persiennen monteras enkelt på fönsterkarmen eller i en nisch. Upphängningsbeslagen gör det enkelt att sätta upp eller ta ner persiennen utan några verktyg.

Komponenter
Komponenterna är tillverkade av material av hög kvalitet, för att ge en tyst och underhållsfri användning under många år.

Lameller
Basswood (Lind) lameller är färgade. Bredden är 50 mm och tjockleken är 3 mm. Bredden på persiennen kan göras hela 2438 mm bred.

Dimensioner
Max bredd: 2438 mm
Max höjd: 4000 mm
Max area: 5-7 m2 beroende på lamellernas vikt.


  Träpersienn    Telefon: 070-494 76 00, e-post info@persiennakuten.se

  Webbproduktion: Utkast webbdesign