Terassmarkis Ibiza

Ibiza är Sveriges mest sålda terrassmarkis och har en tålig konstruktion för att klara av vårt hårda nordiska klimat. Markisen är bland annat utrustad med en kedja över knäleden, vilket ökar slitstyrkan. Loke har en unik kombination av inbyggd fjädring och stabila vikarmar, vilket ger en perfekt dukspänning även när det blåser. Duken finns i många färger för att matcha din fasad.

Besök vår huvudleverantörs sida för färg- och mönsterprover.
Här kan du titta på sortimentet.

Manövrering
Utvändig manövrering med vev eller motor. Invändig manövrering med motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik

Montering
Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten. Flexibla monteringskonsoler finns för snedtak.

Komponenter
Kraftiga vikarmar med kedja för överlägsen styrka och hällbarhet. Kedja över både knäled och axelled för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning.

Armfäste med justerenhet, som tillval, ger ökad flexibilitet och maximal skugga. Lutningsvinkeln justeras steglöst frän -5° till +40° genom att rotera öglorna med veven.

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Markisduk
Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan väljas med valfri duk, avslut och kantband.

Dimensioner
Armutfall: 1.25, 1.75, 2.1, 2.6, 3.1 och 3.6 m.
Maxbredd 7.0 m per enhet.
Seriekoppling upp till 15.0 m med motor.


  Terassmarkis    Telefon: 070-494 76 00, e-post info@persiennakuten.se

  Webbproduktion: Utkast webbdesign