Plisséer

Om du vill ha något annorlunda är en plissé något för dig. Plissé erbjuder en mängd olika färger och ett flertal moderna och spännande mönster. Det finns också flera textilier som skyddar upp till 60 procent mot värme och solljus. Andra egenskaper är flamsäkra textilier för säkerhet och mörkläggning. Plisségardinen passar i alla sorters fönster.

Manövrering
Manövreringen sker med hjälp av linor och linlås. Tack vare högkvalitativa komponenter sker upp- och nedhissning lätt även på större enheter. Plissé går även att motorisera och utrusta med fjärrkontroll.

Väv
Plissévävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, de är slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Till Plissé hittar du en rad olika färger och mönster att välja mellan.

Komponenter
Hårdvaran är designad för att matcha vår breda vävkollektion och erbjuder högklassig design samt ypperlig funktion.

Montering
Plisséer monteras enkelt med fjäderbelastade upphängningsbeslag som gör det enkelt att sätta upp eller ta ned solskyddet. Upphängningsbeslagets utformning ger minimalt ljusinsläpp mellan karm och list.

Dimensioner
Max bredd: 4400 mm.
Max höjd: 3000 mm.
Max area: 5.0 m2

Flexibilitet
Plisséer är en mycket flexibel produkt och passar i alla sorters fönster. Oavsett om du har trekantiga eller rektangulära fönster så går Plissén att anpassa efter dina önskemål.


  Plissé    Telefon: 070-494 76 00, e-post info@persiennakuten.se

  Webbproduktion: Utkast webbdesign