Korgmarkiser

Korgmarkisen är en kraftig och flexibel markis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor, men även för bostadshus som komplement till fönster- och balkongmarkiser. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

Besök vår huvudleverantörs sida för färg- och mönsterprover. Här kan du titta på sortimentet.

Manövrering
Korgmarkisen går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdragbar ingår manövrering med utvändig lina. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med motor samt invändig manövrering med lina. Markis med motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk
Välj från breda kollektioner (Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.
 
Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion.

Montering
Markisen monteras direkt på vägg eller fönsterfoder.

Dimensioner
Armutfall: 0,4–2,0 m. Max bredd: 6,0 m per enhet.

Hörn och bågar
Utmärkande för markisens design är de kraftiga hörnen och bågarna. Välj antingen hörnet med radie 75 mm eller 170 mm, det ställbara hörnet 90–180° eller en kombination av hörn. Antalet bågar baseras vanligtvis på korgens utfall. Korgmarkisen kan fås som klassisk, trappad, böjd och cylindrisk korgmarkis.


  Korgmarkis    Telefon: 070-494 76 00, e-post info@persiennakuten.se

  Webbproduktion: Utkast webbdesign